Imatge de Vicenç Lleonart, el nou cap dels Mossos de la regió policial del Camp de Tarragona

Vicenç Lleonart, nou cap dels Mossos a la regió policial del Camp de Tarragona

L'intendent de la policia catalana substitueix en el càrrec Josep Maria Estela, que fa unes setmanes va ser nomenat nou cap dels Mossos a Catalunya

L'intendent dels Mossos d'Esquadra Vicenç Lleonart ha estat nomenat nou cap Regió Policial del Camp de Tarragona. Lleonart, que fins ara el cap de la Regió Policial de les Terres de l'Ebre, substitueix en el càrrec el comissari Josep Maria Estela, que fa unes setmanes va ser nomenat nou comissari en cap dels Mossos d'Esquadra.

Lleonart, que pertany a la vuitena promoció de la policia catalana, ha estat sotsinspector de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona, inspector cap de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre i del Baix Camp i cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Tarragona. El gener de 2019 va ser nomenat sotscap de la Regió Policial de les Terres de l'Ebre, ascendit a cap el gener de 2020.

Joan Carles de la Monja, nou cap dels Mossos a les Terres de l'Ebre

La vacant que Lleonart deixa a la Regió Policial de les Terres de l'Ebre ha estat assumida per l'intendent Joan Carles de la Monja, nascut a Creixell i fins ara sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud. En la seva llarga trajectòria, De la Monja ha estat cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus, subdirector de Coordinació de la Policia de Catalunya.

L'any 2015, Joan Carles de la Monja va ser nomenat director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a Tarragona, un càrrec que va exercir fins al juliol de 2020.

Altres nomenaments que tenen vinculació amb la demarcació de Tarragona

Entre els nomenaments que ha fet el Departament d'Interior també figura el de l'intendent Ramon Chacón —que va ser cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona— com a cap de la Comissaria General d'Investigació Criminal.

Així mateix, el comissari David Boneta, que va ser cap de la comissaria dels Mossos de Reus i cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, ha estat nomenat cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, un càrrec que ja havia ocupat amb anterioritat.