Aparatós accident entre dos vehicles a la T-314

Els conductors d'ambdós cotxes han estat traslladats a l'Hospital Sant Joan de Reus

A un quart de sis de la tarda d'aquest dimecres 14 de novembre,  dos vehicles s'han vist implicats en un aparatós accident a la T-314, a la carretera que uneix Reus i Vinyols.

El xoc ha tingut lloc al punt quilomètric 4,5 d'aquesta carretera, concretament  al punt d'accés a l'hípica de Mas Julivert, en direcció a Reus. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra així com dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han personat al lloc dels fets.

Dos homes de 49 i 64 anys conduïen els vehicles implicats en el sinistre;  ambdós han necessitat atenció mèdica i les unitats del SEM els han traslladat a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, amb un pronòstic menys greu.

Els agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de vetllar de la seguretat de la circulació, ja que  els dos vehicles accidentats tallaven el carril d'un dels dos sentits de la via. Per la seva banda, els bombers s'han encarregat de desactivar les bateries d'ambdós vehicles per evitar un possible incendi.

Aparatós accident entre dos vehicles a la T-314
Aparatós accident entre dos vehicles a la T-314 | A.S.

Segon accident en menys d'un mes a la T-314

El passat 18 d'octubre a la tarda, un altre accident va tenir lloc  a la mateixa T-314, al terme municipal de Vinyols i els Arcs. En aquella ocasió una furgoneta i un cotxe es van veure implicats en un xoc al quilòmetre dos de la via.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor del cotxe, un home de 30 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus; mentre que el conductor de la furgoneta, va ser atès pel SEM, però va sortir il·lès del sinistre.

Un turisme i una furgoneta s'han accidentat a la carretera T-314 a Vinyols i els Arcs
Un turisme i una furgoneta s'han accidentat a la carretera T-314 a Vinyols i els Arcs | A.S.