L'Església de Prades un dia d'estiu

Prades prepara un pont de la Puríssima ple d'activitats

Per primer cop, se celebrarà el Concurs Drag de Prades Miss Trumfo 2021

El municipi de Prades es preparen per a aquest pont de la Puríssima. L'Ajuntament i entitats del municipi han organitzat diverses activitats durant aquests dies i arrencaran aquest pròxim dissabte, 4 de desembre. 

La primera de les activitats que es fa serà al llarg del matí a Prades Aventura Park. Es fa un vermut i dinar inclòs organitzat per l'Associació Joves de Prades. El preu és de divuit euros per als socis i de 23 per als no socis, reservant a través de les xarxes socials de l'associació. 

L'Associació de Dones de l'Abellera també han organitzat un dinar per aquell mateix dia. Un esdeveniment que ja fa unes setmanes que té l'aforament complert. 

A les vuit de la tarda del dissabte la localitat estrenarà un nou concurs. Per primer cop se celebrarà el Concurs Drag de Prades Miss Trumfo 2021, presentat per Gal·la Rouge al Centre Cívic.

Un certamen organitzat per Ohana Associació LGTBIQ+ Prades amb la col·laboració de l'Ajuntament de Prades. Les inscripcions es poden fer al telèfon 665 324 001 o a l'Instagram de l'associació. 

El diumenge, a dos quarts de deu del matí s'ha programat una sortida de senderisme. Els Birimbins faran camí fins al Corriol i Mas d'en Pagès i el punt de trobada serà la Plaça Major del municipi.

A dos quarts d'onze, tothom que vulgui tindrà l'oportunitat de pujar al campanar i contemplar l'entorn des de dalt. A més, podrà observar el mecanisme del rellotge i l'interior de l'església. Una activitat que s'ha de reservar a l'Oficina de Turisme o al 977 86 83 02 i té un cost de 2 euros i és gratuïta per als menors de 7 anys. 


 
A la nit està prevista la Festa Jove amb FDJS Produccions organitzada per l’Associació de Joves al Centre Cívic. L’entrada és gratuïta i serà obligatori l’ús de mascaretes i passaport Covid. 

El dilluns, 6 de desembre, l'Oficina de Turisme ofereix una visita guiada cultural pel poble. Es visitarà l'interior de l'església i les restes del castell recentment renovades. El preu de l'activitat és de 5 euros, gratuïta per a menors de set anys i amb sortida a dos quarts d'onze del matí. S’ha de reservar a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A les sis de la tarda serà el torn del Bingo de La Marató de TV3 al Centre Cívic organitzat per l’Associació de Dones de l’Abellera. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’edició de La Marató d’enguany.
 
Finalment, dimecres 8 de desembre s’oferirà de nou l’oportunitat de pujar al campanar a dos quarts d’onze del matí.