Les Masies Catalanes tanquen un cap de setmana participatiu i multitudinari.

L'Albiol tanca un intens cap de setmana de Festa Major a les Masies Catalanes

El concurs de pastissos, la màgia del Mag Pep i el sopar popular de dissabte van ser alguns dels actes més destacats del cap de setmana

Aquest últim ha estat un intens cap de setmana a l'Albiol, ja que entre els dies 2, 3 i 4 d'agost s'ha celebrat la Festa Major de les Masies Catalanes, que ha congregat una  gran participació de veïns i veïnes del municipi en els més de deu actes que s'han celebrat. Entre altres, s'han celebrat el més que exitós concurs de pastissos, el sopar popular o l'espectacle de màgia del Mag Pep.

Èxit participatiu al concurs de pastissos i el sopar popular

La Festa Major  va començar el divendres 2 d’agost amb el concurs de pastissos, organitzat per l’Associació de Dones de l’Albiol a la Sala Urrutia de les Masies, que  va comptar amb un gran èxit de participació i que per primer cop incorporava una categoria infantil. Més tard, a les deu de la nit, a la pista esportiva es va projectar la pel·lícula 'Campeones',  inspirada en la història de l’equip de bàsquet Aderes Burjassot, format per persones amb discapacitat intel· lectual, que va guanyar 12 campionats d’Espanya entre 1999 i 2014.

Ja dissabte, durant el matí, es van instal·lar inflables aquàtics a la pista esportiva i es va fer una refrescant festa de l’escuma. A la tarda va tenir lloc un concurs de pintura infantil, i poc després, al vespre,  la xaranga BandSonats va portar la gresca i l’animació just abans del sopar popular i del ball.  Ambdós actes, celebrats a la mateixa pista esportiva,  van comptar amb una participació excepcional,  i es què s'hi van inscriure fins a 150 persones.

El sopar popular va tenir una participació de 150 persones.
El sopar popular va tenir una participació de 150 persones. | Cedida

 

L'últim dia de Festa Major,  el diumenge,  a partir de les onze del matí i fins l’hora de dinar, petits i grans van gaudir amb una extensa oferta de fins a trenta jocs tradicionals i d’altres d’arreu del món a càrrec del Burro dels Jocs. A la tarda, l’Associació de Dones va oferir una xocolatada popular, i al vespre, la sorpresa i la il·lusió del Mag Pep va ser l'encarregada d'acomiadar la festa fins l'any vinent.