L'alcalde de Castellvell del Camp Joan Sabaté en la inauguració d'un parc al municipi

Castellvell del Camp inaugura un nou parc infantil a Castellmoster

L'adequació d'aquest parc infantil se suma a la renovació dels parcs de la Font Nova i el del costat de la Llar d'Infants

El nou parc infantil de Castellmoster ja està completament adequat. L'alcalde de Castellvell del Camp Josep Sabaté va inaugurar el passat dissabte 12 de març aquest nou equipament que està ubicat a l'entrada de la urbanització que porta el mateix nom que el parc.

Els veïns i veïnes de Castellmoster feia temps que sol·licitaven una zona lúdica per a jocs infantils i de descans familiar. Després d'aquest període, els treballs de renovació han permès fer una actuació de millora del mal estat en què es trobava l'anterior.

L'alcalde anima a les famílies a gaudir del nou equipament: «Els més petits ja tenen un nou espai on divertir-se i passar-ho bé, fent amics i esport a la vegada».

L'adequació del parc de Castellmoster no ha estat l'única. Se suma a la renovació del parc infantil situat al costat de la Llar d'Infants, així com la remodelació del parc infantil de la Font Nova.

Tots dos parcs feia molts anys que no es renovaven i el deteriorament de l'equipament i del terra suposava, fins i tot, un perill per als usuaris.

Les actuacions principals que s'han dut a terme al parc infantil del carrer de les Roquetes, —al costat de la Llar d'infants—, han consistit en la renovació de les joguines. D'aquesta manera, els infants que acostumen a jugar a la zona infantil —principalment els de P3 i P4— podran fer-ho amb joguines noves.

Canvis en el Parc de la Font Nova

El parc infantil de la Font Nova també ha vist com hi havia modificacions. Els jocs que l'integraven també estaven fets malbé i necessitaven un manteniment exhaustiu. En aquest sentit, també s'ha fet una substitució del terra, que ara també és de cautxú.

A més, la porta del parc de la Font Nova també estava totalment trencada i la seva disposició amb una vorera molt estreta dificultava el pas d'un cotxet de nadons i de la mobilitat reduïda en general.

Per això, l'equip de govern va considerar «indispensable» fer un canvi total de les joguines, eixamplar la vorera de la Font Nova i proveir-la d'un terra de seguretat.