Primer concert del Castellvell MusicFest en imatges!

Castellvell del Camp recupera la seva Festa Major en honor a Santa Anna

Tornen les festes de la patrona Santa Anna dins d’un context més positiu i esperançador

Després d’un 2020 marcat per una pandèmia,  Castellvell del Camp  recupera la seva festa més esperada.

L’any passat, la localitat del Baix Camp va haver de suspendre les festes quinquennals i adaptar la celebració de la  festa major. Per aquest motiu, enguany arriben les festes de la patrona Santa Anna amb més força i dins d’un context més positiu.

La bona evolució de les dades, ha permès a Castellvell preparar un programa que s'ajusti a la situació actual de la  pandèmia amb actes festius totalment segurs. Amb activitats per tornar a reunir-nos amb amics i familiars i compartir aquests dies festius amb total precaució.

Com cada any, s’ofereixen activitats pensades per a tothom, des dels més grans fins als  més petits. 

Espectacles infantils, activitats esportives i lúdiques, música, cinema, exposicions…

Castellvell del Camp dona el tret de sortida a la Festa Major de Santa Anna el pròxim 17 de juliol i s'allargarà fins al dilluns 26 de juliol.

Tot això, sense deixar de banda el Castellvell MusicFest, que tot i estar ja fora dels dies de  Festa  Major,  oferirà concerts per a tots els  gustos i públics. Això es complementarà amb presentacions de llibres i exposicions d'art. 

La Festa Major de Santa Anna amb protocol anticovid

Durant la Festa Major de Castellvell del Camp, en tots els esdeveniments es prendrà la temperatura  a tothom abans d'accedir. A més a més, la utilització de la mascareta serà obligatòria en tot el recinte, tant en esdeveniments en espais oberts com en tancats.

L'organització de les festes proporcionarà gel hidroalcohòlic i serà obligatori el seu ús abans d'entrar a l'esdeveniment.

També, és important mantenir una distància d'almenys  1,5 metres  entre persones que no siguin de la mateixa bombolla de convivència.

L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté i Papiol, anima als ciutadans a participar activament  en les diferents activitats i agraeix la seva disposició tot i la situació actual.