Grup Porto Bello

El Castellvell MusicFest arrenca la seva 2a edició del festival

Un ampli ventall d'estils musicals ompliran el cartell de la 2a edició del festival, que tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost

El Castellvell MusicFest  (CMF) va celebrar la seva primera edició l’any 2020 i, tot i les condicions adverses per la pandèmia, va ser tot un èxit.

Per aquest motiu, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp i l'Associació Cultural Ars Aurea Sonora anuncien la segona edició  del festival. Tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost i acollirà vuit concerts en diversos escenaris del municipi.  

Enguany, l'organització fa un pas més per convertir el CMF en un  festival  de referència al  Camp de Tarragona i per a tota mena de públics. 

Formacions de prestigi en gèneres com la música de cambra o l'òpera com Liverpool String Quartet o el baríton Àngel Òdena, compartiran cartell amb noms propis de la música del nostre país. Per exemple, la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, el cantador tradicional valencià Pep Gimeno ‘Butifarra’ o el grup altafullenc Porto Bello.

El Castellvell MusicFest 2021  oferirà un ampli ventall d'estils musicals: pop-rock, cançó d'autor, música de cambra, concerts familiars, xaranga i batucada, òpera, lied i sarsuela. L’objectiu és ser un homenatge a la Cultura i a la població que ha patit durant la pandèmia. 

El director artístic del festival, Dani Sanxis, explica que en aquesta segona edició «volem oferir al nostre públic, tant de Castellvell del Camp com dels voltants, la millor qualitat artística i professional» i, a la vegada, «pretenem que la música pugui arribar al major nombre possible de persones que vulguin gaudir dels sons que els arriben al cor». 

El regidor de Cultura de Castellvell del Camp, Jordi Jové, destaca que el cartell d'enguany del Castellvell MusicFest «situa Castellvell en el mapa dels festivals de Catalunya i contribuirà a convertir el nostre municipi en un punt de referència cultural al Baix Camp i al Camp de Tarragona». 

Alan Branch
El CMF tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost | Cedida

Les entrades, ja a la venda

Tots els concerts tindran aforament limitat i compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat per la Covid-19 que siguin vigents per aquelles dates. 

Per adquirir les entrades als concerts de pagament, s’ha d’accedir al web arsaureasonora.org/concerts.

En el cas dels concerts gratuïts, no és necessari adquirir una entrada, però si cal fer un registre  d'assistència. Aquest tràmit es pot fer també a través de arsaureasonora.org/concerts.

Per a més informació, accediu al web d’Ars Aurea Sonora o de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.

Artistes del Castellvell MusicFest 2021

Txaranga del Lluert i Batucada dels Timbales (31 de juliol - 19h)

Pep Gimeno 'Botifarra' (31 de juliol - 21h). Pista Poliesportiva.

Joves Intèrprets de Castellvell  (1 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Porto Bello (3 d'agost – 21h). Pista Poliesportiva.

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (5 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Rolling Fox (6 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Pere i el Llop  / Concert familiar amb Liverpool String Quartet (7 d'agost – 12h). Sala Gran del Casal.

A Tres Veus!  Nit d'Òpera a l'Ermita de Santa Anna. (7 d'agost – 21h). Ermita de Santa Anna. 

Liverpool String Quartet (8 d'agost, 21h). Ermita de Santa Anna. 

El Sanxis-Hill Quartet amenitzarà l'entrada als assistents 30 minuts abans de les actuacions de Pep Gimeno, Maria del Mar Bonet i dels concerts de música clàssica. Ho farà amb un repertori de música de cinema, The Beatles, tradicionals, entre d’altres.

L’agrupació està formada per les germanes Amelie Sanxis-Hill (12 anys) al violí, Isabella Sanxis-Hill (11 anys), al cello, els pares Sarah Hill, al violí, i Dani Sanxis, a la viola.