Imatge del poble de Mont-roig del Camp

Descobreix cinc indrets per visitar de Mont-roig del Camp i Miami Platja

Al municipi de Mont-roig del Camp hi trobem tant platja com muntanya i va ser una de les fonts d'inspiraci贸 del fam贸s pintor Joan Mir贸

Mont-roig del Camp és un municipi del Baix Camp amb uns paisatges i indrets idíl·lics on es respira calma i tranquil·litat. A més, també és ideal per a tots els gustos perquè hi trobem tant muntanya com platja o bé paratges més planers, cosa que permet realitzar-hi diverses activitats, des d'excursions a peu, amb bicicleta, passejades més relaxants o activitats aquàtiques.

No només això, el poble de Mont-roig va ser una de les principals fonts d'inspiració del conegut pintor Joan Miró. Després d'una depressió, l'artista es va instal·lar en aquesta vila i es va dedicar plenament a la pintura. Diversos paisatges i elements característics de Mont-roig es veuran representats en diverses obres del pintor. A continuació us proposem cinc indrets que podeu visitar de Mont-roig del Camp i Miami Platja —en parella, sols, en família o amb amics— i que no us deixaran indiferents.