El Castell Monestir d'Escornalbou està vivint un estiu replet d'activitats.

Un concert de violi i clavicèmbal tanca el calendari cultural al Castell Monestir d'Escornalbou

El violí de Lina Tur Bonet i el clavicèmbal de Dani Espasa encetaran el segon mes d'activitats

Després d'un passat mes de juliol replet festes majors als pobles de la Baronia d'Escornalbou i d'activitats culturals, gastronòmiques i musicals al Castell Monestir d'Escornalbou, algunes d'elles organitzades i d'altres amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural  del Departament de Cultura, copropietàries del monument i immerses en un ambiciós projecte de dinamització del castell monestir i els pobles i racons de l'entorn, aquest mes d'agost l'activitat no s'atura.

Lina Tur Bonet i Dani Espasa inauguren les activitats del mes d'agost

Clàssics com la visita teatralitzada «De la Xina a l'Escornalbou»,  a càrrec d'Eduard Toda, que té lloc cada dissabte fins al 7 de setembre; el Mercat gastronòmic del Territori Santa Teca, la passejada literària a càrrec de Toda, les xerrades de la Quitèria,  una antiga minyona del castell, o diverses propostes musicals i divulgatives han estat les protagonistes  durant el mes de juliol i han contribuït a la dinamització del Castell Monestir.

El Castell Monestir d'Escornalbou està vivint un estiu replet d'activitats.
El Castell Monestir d'Escornalbou està vivint un estiu replet d'activitats. | Cedida

 

Arribat el mes d'agost, el violí de Lina Tur Bonet i el clavicèmbal de Dani Espasaencetaran el segon mes d'activitats i complementaran la programació en un concert gratuït aquest diumenge, 4 d'agost, a les set de la tarda. En el marc dels Vespres a l'Escornalbou, ambdós músics internacionals oferiran un repertori d'estil barroc que comptarà amb peces d'autors tan emblemàtics com J.S. Bach, G.F. Händel o Uccellini, i que representarà una oportunitat per gaudir del monument, que està vivint un procés de renaixement, acompanyat de la música.

El concert és gratuït, però cal fer una reserva prèviament al correu electrònic del Castell Monestir o al telèfon (977 834 007), ja que  les places són limitades.