La construcció d'una rotonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés a Riudecanyes

Milloren l'entrada a Riudecanyes amb la construcció d'una rotonda a la T-313

La construcció d'una rotonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés al municipi i la millora del traçat en un tram de 300 metres ordenarà el trànsit i garantirà la convivència segura dels usuaris

La Diputació de Tarragona està finalitzant les obres de construcció d'una rtonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés a Riudecanyes, a més de la millora d'un tram de 300 metres d'aquest traçat.

Unes millores que faran que sigui més còmode i segur l'accés viari al municipi. Unes obres que finalitzaran durant el pròxim mes d'abril.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha conegut de primera mà el projecte de millora de la xarxa viària. L'ens provincial ha fet una inversió de 600.000 euros en aquestes obres.

Millora de l’accés a Riudecanyes

Les modificacions a la xarxa viària de Riudecanyes ordenarà el trànsit i garantirà la convivència segura dels usuaris. Entre tots els canvis hi ha la construcció de la rotonda a la intersecció entre la T-313 i l'accés al municipi i la millora del traçat de la mateixa carretera.

En concret, s’està actuant en un tram de 300 metres (que enllaça la rotonda i la intersecció amb la TV-3131) millorant-ne el traçat i ampliant la calçada fins a 7 metres.

L’elevada confluència de trànsit en aquesta zona feia necessària la realització de les obres. També inclouen un nou itinerari de vianants des del costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri.

Així mateix, es reordenaran els accessos a l’entorn de la rotonda i s’eixamplarà el camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes per tal de facilitar l’accés a finques veïnes i a la deixalleria municipal.

El projecte, que ha representat a la Diputació una inversió de 600.000 euros, també inclou la reposició dels serveis afectats, les plantacions i la il·luminació de la nova rotonda, la senyalització vertical i horitzontal i la canalització per al desplegament de la xarxa de fibra òptica. Està previst que les obres finalitzin el proper mes d’abril.

Adequació del pont de l’entrada al municipi

La presidenta de la Diputació també ha conegut el projecte d’adequació i manteniment que l’Ajuntament de Riudecanyes està duent a terme al pont de l’entrada al municipi.

Els treballs, que han comptat amb 73.000 euros procedents del Pla d’Acció Municipal, han consistit en l’ampliació de les voreres, la millora de l’asfalt i el revestiment amb pedra de tota l’estructura.

L’actuació complementa la millora dels accessos viaris que està efectuant la Diputació i també preveu l’adequació  d’un aparcament dissuasiu a l’entrada del municipi.