Imatge d'un membre dels Diables de Maspujols encenent una carretilla al seu terrat

Els Diables de Maspujols no renuncien del tot a la Festa Major de Sant Marc tot i el confinament

Els membres de la colla van encendre carretilles als seus balcons i terrats

L'actual situació d'estat d'alarma ha obligat a cancel·lar o ajornar per complet tots els esdeveniments que hi havia programats des de finals de març fins, com a mínim, la tardor. El confinament ha agafat de ple els veïns del poble de Maspujols, que aquest 25 d'abril havia de celebrar el dia gros de la seva Festa Major de Sant Marc. Durant aquests dies, els veïns del municipi del Baix Camp han hagut de celebrar la festa major petita confinats, amb els actes i els vermuts de portes cap endins, sense cercavila, ni ball ni aperitius populars.

Tot i l'obligació de restar a casa confinats, però, els Diables de Maspujols no han renunciat del tot a la festa major i han volgut fer acte de presència. La nit d'aquest dissabte, 25 d'abril, diversos membres de la colla de Diables van pujar als seus balcons i terrats i van encendre carretilles.

Així doncs, els maspujolencs i maspujolenques no es van quedar del tot sense la seva Festa Major de Sant Marc, gràcies a aquesta iniciativa dels Diables de Maspujols, que van fer espetegar les carretilles la passada nit, tot plegat una inusual imatge.