Imatge aèria del poble de Riudecanyes, amb la nova rotonda en primer pla

La Diputació de Tarragona millora l'accés per carretera a Riudecanyes

Les obres s'han fet a la T-313 i han suposat una inversió de 540.000 euros

La Diputació de Tarragona ha millorat l'accés a Riudecanyes per la carretera T-313, fent-lo més còmode i segur. L'ens provincial ha anunciat aquest dimecres que ja s'han enllestit les obres de millora de la citada via, que han suposat la construcció d'una rotonda i el condicionament d'un tram de la carretera.

L'actuació impulsada des de la Diputació de Tarragona ha suposat una inversió d’uns 540.000 euros i ha permès millorar la seguretat viària i facilitar la convivència dels usuaris i usuàries.

Les obres, al detall

En concret, les obres executades per l'ens supramunicipal han consistit en la construcció d’una rotonda d’un diàmetre exterior de 30 metres entre la carretera T-313 i l'accés a Riudecanyes, així com en l'ampliació fins als 7 metres i la millora del traçat d'un tram de 300 metres d'aquesta via, entre la nova rotonda i la TV-3131.

A més, s'ha creat un nou itinerari de vianants entre el costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri; s’han reordenat els accessos al voltant de la rotonda; s'ha arranjat part del camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes; s'ha treballat per facilitar els accessos a finques veïnes i especialment a la deixalleria municipal.

Finalment, s’ha realitzat la canalització de la fibra òptica al llarg del traçat, així com la renovació de l’enllumenat a la nova rotonda amb lluminàries de baix consum, entre altres actuacions.