Carretera T-314 al seu pas per Vinyols i els Arcs.

La Diputació comença les obres d'una nova rotonda d'accés a Vinyols i els Arcs des de la T-314

Les obres compten amb un pressupost de mig milió d'euros i es preveu que finalitzin a principis del 2021

Vinyols i els Arcs  tindrà ben aviat una nova rotonda  d'accés a la localitat des de la carretera T-314. Així ho ha anunciat la Diputació de Tarragona, que ha iniciat aquest dilluns les obres de construcció d'aquest nus de comunicacions que se situarà just a la intersecció  de la via comarcal amb el Camí de Sant Joan. 

Amb aquestes obres, es millorarà la mobilitat  i la seguretat viària tant dels usuaris com que accedeixen al municipi com aquells vehicles que utilitzen la carretera per anar a altres llocs, en un punt que està necessitat  d'aquest tipus d'arranjament, ja que no compta amb un accés natural al poble.

Més tasques de millora en aquesta carretera

Els treballs de construcció de la rotonda tenen un període d'execució de sis mesos  i compten amb una inversió pressupostada de gairebé mig milió  d'euros; 489.583 euros, concretament. Amb la posada en marxa de les obres, es preveu que també es reforci i es millori el nivell d'il·luminació  necessari en aquest punt de la xarxa viària. 

D’altra banda, durant aquestes darreres setmanes la Diputació de Tarragona també ha realitzat tasques de reforç  del ferm en aquesta mateixa via, que uneix Vinyols i els Arcs i Reus, concretament entre els punts quilomètrics 3,7 i 7,3, amb una inversió de 320.000 euros.