Eduard Pujol participarà en un sopar tertúlia a Riudoms

Després de la visita de Jaume Alonso-Cuevillas, Junts per Riudoms organitza una nova edició del cicle «Converses que il·lusionen»

Junts per Riudoms, candidatura a les eleccions municipals del pròxim mes de maig, ha programat per a divendres, 18 de gener, la segona entrega del cicle de trobades «Converses que il·lusionen», amb un nou convidat. En aquesta ocasió, la vetllada comptarà amb la presència d’Eduard Pujol, diputat i portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya a la cambra catalana, acompanyat de Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, qui farà de moderador.

Sopar i tertúlia amb Eduard Pujol

La trobada se celebrarà a partir de dos quarts de nou del vespre a la Sala Multiús del Casal Riudomenc i adoptarà el format «sopar-tertúlia», segons han informat els seus organitzadors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és brindar un espai de debat «on la proximitat i el diàleg entre convidat i assistents» sigui el fet diferencial.

Tal com expliquen des de la formació política riudomenca, l’esdeveniment permetrà analitzar la situació política i social actual a Catalunya, tant en l’àmbit nacional com local, i «abordar els temes que plategin els assistents al sopar».

Inscripcions obertes

Les inscripcions al sopar tertúlia ja estan obertes i les persones interessades a participar poden fer les seves reserves a través de Whatsapp —als números +34 637 890 818 o +34 606 818 358— abans de demà dijous, 17 de gener, a les onze de la nit.

L'advocat de Puigdemont durant la seva intervenció a Riudoms | Àngel Ullate

 

La primera sessió de «Converses que il·lusionen» a Riudoms va celebrar-se el passat 18 de novembre de 2018, amb la conferència i col·loqui de Jaume Alfonso-Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont, i que va comptar amb una gran afluència de públic.

Eduard Pujol, el perfil

Eduard Pujol i Bonell va néixer a Martorell, a la comarca del Baix Llobregat, l’any 1969. És periodista amb un gran recorregut en nombrosos mitjans de comunicació a Catalunya. Pujol va començar la seva trajectòria a Ràdio Martorell per passar, després, a Catalunya Ràdio, on va ser redactor d’esports durant 9 anys. Allà, va col·laborar amb Jordi Basté al programa ‘No ho diguis a ningú’, entre els anys 2000 i 2004.

Eduard Pujol va treballar també al Futbol Club Barcelona, com a director de continguts al departament de premsa, i va començar a col·laborar amb l’emissora RAC1 l’any 2010, assumint-ne la direcció el 2012.

L'etapa política

L’any 2017, Pujol i Bonet deixar deixa la ràdio per formar part de la candidatura de Junts per Catalunya, de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, on va ocupar el vuitè lloc per Barcelona. Des dels comicis, Eduard Pujol és diputat i portaveu, i portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Alhora, forma part del grup impulsor de la Crida Nacional per la República.