L'Albert durant un dels programes del concurs de MasterChef Junior 7 davant els jutges

Eliminen el compte de Twitter de l'Albert de Castellvell, exconcursant de MasterChef Junior

S'han trobat unes piulades polèmiques amb missatges com 'Arriba España' | La família i el programa apunten a un possible 'hackeig'

El jove cuiner de Castellvell del Camp, exaspirant de MasterChef Junior, és un dels protagonistes del dia arran de les  piulades que han aparegut al seu compte de Twitter. Després de regalar-nos grans moments en el concurs de televisió, s'han trobat diverses piulades polèmiques en el seu compte de Twitter amb missatges com 'Arriba España', referències a Santiago Abascal, líder de Vox i, fins i tot, ha volgut cridar l'atenció de l'actual president dels Estats Units,  Donald Trump. 

Com sempre passa en aquestes ocasions, l'infant, de només deu anys, ha rebut moltes crítiques de bona part dels usuaris d'aquesta xarxa social, però també n'hi ha hagut que han donat suport a les paraules de l'exconsursant i alguns han excusat els missatges amb l'edat del nen. Entre les piulades del compte de l'Albert hi havia fotografies amb la bandera d'Espanya i frases com 'Arriba España', mencionava a Santiago Abascal en els seus tweets i demanava a Donald Trump que piulés un 'Arriba España'. 

Possible hackeig en el compte de Twitter de l'Albert

Tot i el gran escàndol, algunes fonts apunten a un possible hackeig  del seu compte de Twitter. Segons expliquen des del programa, els comptes de Twitter els creen responsables de MasterChef però després  els encarregats de gestionar-la són els pares. 

L'Albert durant un dels programes del concurs de MasterChef Junior 7 davant els jutges
L'exaspirant de MasterChef Junior ha sigut un dels protagonistes del dia | RTVE

Des de MasterChef afirmen que, un cop van veure aquestes publicacions, van contactar amb els pares de l'Albert i van comprovar que ni ells ni ningú del seu entorn havia publicat aquells missatges i van sospitar d'un possible hackeig i van desactivar el compte. Ara, afirmen que  la idea és reactivar-la. Des del programa de televisió expliquen que la idea dels comptes és que els seus usuaris comparteixin coses i experiències sobre el programa i sobre el món de la gastronomia. 

Segons apunten les fonts de MasterChef, un dels indicis que el compte podria haver estat hackejat seria que tenia molt poca activitat i que havien tornat a enviar la contrasenya als que gestionen el compte

També et pot interessar: