Obres a Riudoms, en una imatge d'arxiu

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de Riudoms per tal de millorar-ne el servei

S’estan substituint 600 metres de cablejat de tecnologia convencional per un de nou de xarxa trenada

Endesa ha invertit 96.000 euros en la renovació de part de la xarxa elèctrica del municipi de Riudoms, a la comarca del Baix Camp, amb la substitució de 600 metres de cablejat de tecnologia convencional per una nova instal·lació de xarxa trenada —un sistema més segur— al nucli urbà. D’aquesta manera, es redueix la mida del cablejat, a més d’evitar contactes no desitjats i permetre un subministrament més estable per donar resposta a puntes de consum i al creixement vegetatiu de la localitat, segons han explicat des del consistori riudomenc.

Les feines de renovació comporten també l’adequació de les preses dels clients i la instal·lació de cent metres de cablejat soterrat per reforçar la configuració elèctrica.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Nou tram de línia subterrània

D’altra banda, Endesa també està estenent un nou tram de línia subterrània de 25 quilovolts per tancar una anella elèctrica, la qual cosa permetrà reduir el temps de reposició del subministrament elèctric en cas d’avaria. La companyia completarà les feines al municipi amb la reforma de dos centres de transformació amb elements d’última tecnologia que milloren l’aïllament i la seguretat i redueixen la necessitat de manteniment.