Ernest Roigé Savall, nou president de Comaigua

Canvi en la presidència de Comaigua: assumeix el càrrec el president de Riudecanyes

Ernest Roigé Savall ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d’Administració

El Consell d'Administració de Comaigua, constituït pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea, té nou president. La companyia referent en la gestió del cicle de l'aigua i de serveis mediambientals de la comarca, ha nomenat Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes, en aquest càrrec.

Una decisió que es va prendre el passat 25 de maig, després de fer-se les votacions a la presidència de la companyia. Roigé ha estat l'únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d'Administració.

En aquest sentit, agafa el relleu d'Eduard Pellicer Sabaté en la presidència i, a més, s'hi incorpora Juan Carlos Romera com a nou conseller en representació de l'Ajuntament de Cambrils.

Les intencions del president

El nou president de Comaigua ha acceptat el càrrec amb la responsabilitat i amb la voluntat de liderar un projecte mancomunat, cooperatiu i compromès amb la comarca del Baix Camp.

Ernest Roigé ha manifestat que els seus objectius són treballar amb l'esperit de ser un referent local en la prestació de serveis públics al cicle integral de l'aigua. A més, també vol liderar el sector empresarial al territori des de la transparència, la millora contínua, la sensibilitat social i el respecte al medi ambient.

Segons Roigé, «la meta és garantir la gestió del cicle integral de l’aigua al Baix Camp amb la màxima qualitat i eficiència, i vetllar per la seva sostenibilitat i integració al territori al costat de les persones».

En la sessió del Consell d’Administració, la gerent Tiphaine Anderbouhr, en nom de Comaigua, ha agraït la feina duta a terme per Eduard Pellicer al capdavant de Comaigua entre 2015 i 2022. Pellicer ha impulsat el creixement en l’àmbit comarcal de la companyia amb gran compromís i lideratge en els darrers anys.