Entrellaçats han trepitjat escenaris a ciutats com Reus, Tarragona, Barcelona o Madrid.

L'espectacle teatral 'Entrellençols' arriba a La Febró

L'obra ofereix una mirada reflexiva barrejada amb comicitat i absurditat sobre situacions quotidianes de la vida i el sexe i el desig

Amb motiu de l'arribada de la Festa Major de la Febró a finals d'aquest mes d'agost, arribarà a la sala polivalent de la localitat un acte especial. Es tracta de l'obra teatral 'Entrellençols', produïda originalment per la Companyia d'Arts Escèniques Entrellaçats,  que es podrà veure de manera gratuïta aquest dissabte, 17 d'agost, a partir de les onze de la nit.  Si més no, una hora abans, al mateix espai s'oferirà un tast de vins i productes de la terra per un preu de tres euros.

'Entrellençols', relats curts sobre com vivim el desig i el sexe

L'obra, basada en una sèrie de relats curts i entrellaçats  carregats de passió escrits per un dels integrants de la companyia, Òscar Solé, gira al voltant de com vivim, sentim i somiem el desig, el misteri, la quotidianitat i el sexe. Partint d'un escenari completament nu on, de sobte, irrompen els actors i es desplega un llençol, l'espectacle ofereix una mirada dramàtica però reflexiva i amb humor sobre la vida, i busca, per sobre de tot, normalitzar situacions del dia a dia que, sovint, queden en l'anonimat.

Entrellaçats Companyia d'Arts Escèniques fa més de tres anys que camina i ha fet parada en una trentena de localitats com Reus, Tarragona, Barcelona, Valls, Constantí, Vimbodí, Vilafranca del Penedès, Pineda de Mar, Sabadell, Polinyà, Madrid. Les seves darreres actuacions han estat aquest estiu: el 25 de juliol, a Xerta, i aquest passat dimecres 14 d'agost, a la Festa Major de Senan, on han presentat un altre espectacle, en aquest cas, 'Sense llençols'.