L'Església de Riudoms il·luminada per Nadal

Riudoms prepara un Nadal ple de màgia amb els Reis d'Orient com a protagonistes

L'arribada dels emissaris reials, l'entrega de cartes i la Fàbrica dels Regals arriben abans de la cavalcada

Riudoms s'endinsa a les festes de Nadal amb una programació plena d'actes per a tota la família. Unes dates assenyalades per a tothom, on els principals protagonistes són els infants. Il·lusió i màgia que omplen tots els racons per Nadal. 

L'Ajuntament ha preparat un seguit d'actes per gaudir d'aquestes festes nadalenques. Des dels actes més tradicionals amb l'arribada dels Reis d'Orient i l'Home dels Nassos, diversos concerts i el Parc Infantil de Nadal per a infants i joves. 

Uns actes que estan marcats per la situació de la pandèmia i s'hauran de prendre les mesures d'obligat compliment com la mascareta, higiene de mans i la distància social. Totes les activitats tindran aforament limitat, a més de poder modificar la programació adaptant-la a la normativa vigent. 

Un nen fent-se una foto amb el Pare Noel a Riudoms
Riudoms presenta un Nadal ple d'actes | Àngel Ullate

Els Reis d'Orient, els grans protagonistes

Riudoms ha preparat unes festes de Nadal amb diferents activitats. Els alumnes de l'Escola de Música Municipal de Riudoms han preparat un concert de Nadal al Teatre Auditori Casal Riudomenc. Un esdeveniment musical que es farà el 21 i 22 de desembre a les 19.30 hores. 

La Nit de Nadal no faltarà la tradicional missa del gall. Un ofici religiós que donarà la benvinguda a les festes de Nadal el 24 de desembre a les 21.30 hores a l'Església de Sant Jaume Apòstol. 

Els Reis d'Orient són els protagonistes per excel·lència per Nadal. El 26 de desembre, els tres emissaris reials recolliran les cartes dels nens i nenes de la vila a la plaça de l'Om. A més, per qui no pugui anar, deixaran la bústia reial a l'Ajuntament de Riudoms i també es poden enviar per correu electrònic elsreisdorient@riudoms.cat.

Les activitats nadalenques continuaran amb el Parc Infantil de Nadal a les instal·lacions del Pavelló Municipal. El 28 i 29 de desembre, de 16 a 20 hores, els infants i joves fins als 15 anys gaudiran d'activitats, jocs, tallers, esports i atraccions inflables. L'entrada val 2 euros i és lliure per als menors de 2 anys i adults, a partir de 16 anys.

Per dir adeu l'any 2021, l'Home dels Nassos arribarà a Riudoms a les 12.30 hores. Es farà una cercavila musical al voltant d'aquest personatge típic de la revetlla de Cap d'Any. 

Per començar l'any de la millor manera, la delegació de SSMM els Reis d'Orient establirà a l'avinguda Montbrió de Riudoms la Fàbrica dels Regals. El 2 i 3 de gener, de 18 a 20 hores, es podrà visitar per veure com es fan els últims preparatius.

L'esclat d'il·lusió serà el 5 de gener a les 19 hores amb la cavalcada. Els Reis d'Orient arribaran a la vila de Riudoms amb tot el seu Seguici Reial, carrosses i regals, i donaran la benvinguda als nens i nenes de Riudoms. 

Per tancar la programació de Nadal, el grup Sand&Soushine Voices farà una actuació al Casal Riudomenc a les 19 hores.