Un home mor a les instal·lacions del Reus Deportiu després de patir un infart

L'home, soci de l'entitat esportiva, es dirigia a nedar quan ha patit una aturada respiratòria

Un home ha perdut la vida aquest matí a les instal·lacions  del Reus Deportiu. Es tracta d'un  soci de l'entitat esportiva, que ha patit un infart quan es dirigia a nedar. Dues ambulàncies del SEM han arribat al lloc dels fets per intentar reanimar-lo, però malauradament no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'home, d'edat avançada, hauria patit marejos instants abans de l'aturada respiratòria. 

Mor d'un infart un home al club Reus Deportiu

Un home d'uns vuitanta anys ha mort aquest matí a les instal·lacions del Reus Deportiu. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha rebut l'avís a les nou del matí d'una aturada cardio respiratòria en aquest indret. Dues ambulàncies s'hi han desplaçat amb la voluntat de reanimar l'home, soci del club i que es dirigia a l'interior de l'espai. Tot i haver actuat amb rapidesa, malauradament els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L'home es disposava a nedar a la piscina del Reus Deportiu

L'home, d'edat avançada, ha mort quan es disposava a nedar a la piscina del Reus Deportiu. Les instal·lacions obren, els diumenges, a les vuit del matí. L'ancià, que ja hauria patit marejos en els voltans del club, ha mort minuts abans de les nou.

L'arribada de les dues ambulàncies ha generat expectació entre els socis que, ben d'hora, es trobaven a les instal·lacions per practicar esport. Segons alguns testimonis, l'home  es trobava parlant amb una dona quan s'ha començat a trobar malament. Tot i haver trucat ràpidament a l'ambulància , els metges no han pogut salvar-li la vida. Es tracta, tal com ha informat el SEM, ha estat una mort natural. El club ha pogut continuar obert amb normalitat.