Snorkel a L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

Platges infinites i cales naturals a l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

Són un lloc ideal per gaudir en família per la tranquil·litat dels seus arenals poc massificats

Quatre platges i tres cales. Aquest és el nombre d’arenals que atresora l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Quant a les platges, la destinació compta amb les de l'Arenal, la Punta del Riu, la del Torn i la de l'Almadrava. 

Totes són platges llargues, d’aigües transparents i que tenen el certificat de qualitat ambiental EMAS i la Bandera Ecoplayas

Les tres primeres, a més, llueixen la Bandera Blava. Unes platges ideals per gaudir amb tota la família i els amics.

Platges infinites

La Platja del Torn és una d'aquestes platges privilegiades pel seu excel·lent grau de conservació natural. Destaca el seu illot amb les restes d'una torre de vigilància medieval al cim. Es tracta d'una platja naturista de renom internacional, que forma part d'un espai d'interès natural anomenat La Rojala.

Platja del Torn
Platja del Torn | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

La Platja de l'Arenal és la més gran de l'Hospitalet de l'Infant i la més propera a poble. És una platja ampla, amb dues cares diferents: a la part nord, és una platja urbana, amb una oferta d'activitats diversa. Molt adequada per a les famílies amb nens, gràcies a la poca profunditat; i en la part sud, és una platja natural, amb dunes plenes de vegetació mediterrània.

Platja de l'Arenal
Platja de l'Arenal | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

La Platja de la Punta del Riu, al costat del Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant, és un lloc idoni per a la pràctica d'esports nàutics. Al seu costat hi ha la desembocadura del riu Llastres, un bon exemple de zona humida mediterrània.

Platja de la Punta del Riu
Platja de la Punta del Riu | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

La Platja de l'Almadrava destaca per la seva tranquil·litat, les aigües transparents i el seu passeig marítim privilegiat. Des d'ella es poden veure les pintoresques cases blanques del nucli de població que porta el mateix nom.

Platja de l'Almadrava
Platja de l'Almadrava | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

Cales naturals

Si hi ha ganes de visitar i banyar-se en cales recòndites, amagades entre les roques i totalment naturals, l’Hospitalet de l’Infant disposa de tres cales. Per un costat tenim la Cala Justell, una platja sense serveis en què només trobarem mar, sorra i vegetació. Està ubicada, a més, en una zona humida catalogada que s’ha recuperat els últims anys.

Cala Justell
Cala Justell | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

Cala Bea és una petita platja d'aigües tranquil·les i arena fosca, envoltada de muntanyes a tocar de l’Espai Natural Protegit de la Rojala-Platja del Torn. A causa de la bona qualitat de l’aigua i de la presència de posidònia, és un indret excepcional per a la pràctica de l’snorkel. Hi ha situada una ruta submarina per gaudir de la riquesa del fons marí.

Cala Bea
Cala Bea | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

Per acabar, la platja de la Cova del Llop Marí  és una petita cala envoltada de muntanyes i d’arena fina. Forma part de l’indret natural i protegit de la Cova del Llop Marí. La seva longitud és de 20 metres i té una amplada variable d’uns 12 metres.

Platja de la Cova del Llop Marí
Platja de la Cova del Llop Marí | TURISME L'HOSPITALET DE L'INFANT I LA VALL DE LLORS

Les platges i cales de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors són un lloc ideal per gaudir en  família. Ja sigui per la tranquil·litat dels seus arenals poc massificats, les múltiples opcions d'oci a l'aire lliure o l’entorn natural  que les emmarca. A més, la poca profunditat de l’aigua del mar a la platja fa que sigui un lloc ideal per als jocs dels més petits.