L'incendi s'ha produït al costat de l'ermita de Santa Anna de Castellvell del Camp.

Cremen 100 metres quadrats de canyes en un barranc de Castellvell del Camp

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han pogut extingir les flames en tan sols una hora

Petit ensurt el que s'han endut aquest matí els veïns de Castellvell del Camp, al Baix Camp. Un incendi ha cremat cent metres quadrats de vegetació en un barranc, ubicat a prop de l'ermita de Santa Anna. Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc amb dues dotacions i, afortunadament, han pogut extingir l'incendi en tan sols una hora

Cremen 100 metres quadrats de canyes a Castellvell del Camp

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís, aquest matí a les 11.46 hores, d'un petit incendi a Castellvell del Camp. Immediatament, dues dotacions del cos s'ha desplaçat fins aquesta localitat del Baix Camp. El foc havia començat en un barranc ubicat al costat de l'ermita de Santa Anna, una església situada molt a prop del nucli urbà. 

Les flames han començat amb força, però aviat els bombers han pogut estabilitzar la situació. Les canyes del barranc han estat les que han alimentat el foc. L'origen del foc es trobava en una crema controlada que s'ha estès fins al barranc. 

Els Bombers extingeixen el foc en una hora

Les dues dotacions dels Bombers que s'han desplaçat fins a Castellvell del Camp han pogut estabilitzar el foc ràpidament. Això ha permès que l'incendi s'hagi extingit totalment en una hora. Han estat els bombers de Cambrils i Reus els que s'han traslladat al lloc dels fets. A les 12.45 hores, però, han tornat cap als parcs. 

També et pot interessar