Jaume Alonso-Cuevillas presentarà la candidatura JuntsxRiudoms aquest diumenge

L'advocat de Carles Puigdemont estarà a la sala multiús del Casal Riudomenc aquest diumenge 18 de novembre a les 12 del migdia

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas estarà present aquest diumenge 18 de novembre al Casal Riudomenc, realitzant una conferència-col·loqui per presentar la candidatura a les eleccions municipals de 2019 'JuntsxRiudoms', titulada «Converses que il·lusionen» . L'acte estarà moderat per Sergi Pedret, cap local del PDeCAT Riudoms i, molt properament, nou alcalde de Riudoms. L'acte està obert a tot el públic i, en acabar, es realitzarà un vermut per a tots els assistents.

Jaume Alonso-Cuevillas presentarà la candidatura de JuntsxRiudoms

La sala multiús del Casal Riudomenc acollirà aquest pròxim diumenge, 18 de novembre, a les dotze del migdia, una conferència-col·loqui anomenada «Converses que il·lusionen», realitzada per l'advocat del MHP Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas. Així doncs, l'acte que  servirà per presentar la candidatura a les eleccions municipals de 2019 de JuntsxRiudoms, estarà obert a tots els assistents. A més, estarà moderada per Sergi Pedret, cap local del PDeCat de Riudoms i pròxim alcalde del municipi del Baix Camp. L'entrada a l'esdeveniment serà lliure per tothom i, en acabar l'acte, es farà un vermut. El Casal Riudomenc està situat al carrer Sant Jaume número 2.

La conferència-col·loqui serà realitzada pel jurista, advocat i economista Jaume Alonso-Cuevillas, el qual és doctor en Dret i catedràtic en dret processal de la Universitat de Barcelona, a més de degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona del 1997 al 2005, president del Consell de l'advocacia Catalana del 1999 al 2000 i president de la Federació Europea del Col·legi d'Advocats de 2007 a 2008. L'any 2015, va rebre el Premi Ferran Termes pel seu treball: «Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en context europeu: Anàlisi comparativa i propostes de millora».

El Casal Riudomenc acollirà el col·loqui de l'advocat del MHP Carles Puigdemont. Imatge d'arxiu d'un acte.
El Casal Riudomenc acollirà el col·loqui de l'advocat del MHP Carles Puigdemont. Imatge d'arxiu d'un acte. | Cedida