Sergi Pedret i Isabel Gómez

Junts per Riudoms presenta la seva co-candidatura a l'alcaldia

L'actual alcalde, Sergi Pedret, i la periodista Isabel Gómez són les dues apostes dels independentistes de cara a les eleccions municipals de 2023

Junts per Riudoms va presentar aquest dissabte els seus co-candidats a l'alcaldia del municipi en un acte, en format 'Late show', al Teatre Auditori Casal Riudomenc. Sergi Pedret, actual batlle, i la periodista Isabel Gómez, en format de co-candidatura, són les apostes de la formació que presideix Laura Borràs de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

L'acte va comptar amb la presència de la diputada al Congrés, Míriam Nogueras. El partit assenyalava en un comunicat que «la fórmula de la candidatura, mai abans vista a Riudoms, respon a una voluntat de lideratge compartit i s’aplicarà en un format de 2+2: els dos primers anys serà alcalde l’actual batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumirà aquest rol Isabel Gómez».

«La suma multiplica i aporta experiència»

Pedret va assenyalar que «la suma multiplica i aporta experiència, la suma ens porta a la col·laboració, la suma sempre és més, perquè sumant som millors i nosaltres venim a aportar el millor de cadascú». Per la seva banda, Gómez va destacar que «pensem en una co-candidatura buscant un nou model de lideratge: el lideratge distribuït o compartit».

Míriam Nogueras va reivindicar la fórmula de co-candidatura, assenyalant que «la gent ha d’entendre que la feina que es veu no és la d’un sol alcalde o la d’un sol diputat o diputada, sinó la de tot allò que l’acompanya. El que anuncieu avui és l’equip, la força de les persones quan treballen juntes».

La periodista Isabel Gómez podria convertir-se en la primera alcaldessa de Riudoms

El lideratge de Sergi Pedret com a alcalde es veu complementat en la co-candidatura amb la figura d'Isabel Gómez, que podria convertir-se en la primera alcaldessa de Riudoms. Gómez, que és llicenciada en Publicitat, RRPP i Periodisme i màster en Direcció de Comunicació, acumula més d'una dècada a BASF, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent diversitat i inclusió.

Així mateix, Isabel Gómez també té una llarga experiència com a esportista d'elit, ja que està vinculada des de fa anys al món del triatló i va participar, tot just fa un mes, en el Campionat del Món d’Ironman a Hawaii, una de les proves esportives més dures del món.