Miami Platja es queda sense aigua per una avaria a la canonada general

Nostraigua, l'empresa que s'encarrega del subministrament, està treballant per solucionar la incidència

Aquest divendres, 3 d’agost, hi ha hagut una avaria a la canonada general del municipi de Miami Platja. Aquest incident ha deixat sense aigua a diversos veïns i veïnes del municipi. Així doncs, l’entitat pública empresarial que s’encarrega del subministrament d’aigua a Mont-roig del Camp, anomenada Nostraigua, està realitzant treballs per tal de solucionar aquest problema.

Nostraigua ha previst que els usuaris afectats per aquest incident tornin a tenir aigua durant aquest migdia.  Mentrestant, l’empresa està subministrant aigua a través d’altres sistemes alternatius i treballa per solucionar l’avaria de la canonada general.

La zona afectada de Miami Platja per l’avaria de la canonada general

La zona del municipi s'ha vist afectada i s'ha quedat sense aigua és la que se situa per sobre de l’avinguda príncep d’Espanya. D’altra banda, alguns residents d’altres zones properes no s’han quedat sense subministrament  però reben l’aigua amb més pressió de la normal.  

Altres avaries d'aigua al passeig Prim de Reus

El passat 23 de juliol, una fuita d'aigua en un immoble del centre de Reus va obligar a mobilitzar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, es tractava d'una  fuita d'una canonada que perdia aigua a la via pública. 

La fuita provenia d'una habitació de comptadors de l'edifici ubicat al número 10 i  l'aigua arribava a la vorera i al passeig a través d'una petita canonada. Com a conseqüència, una rierada d'aigua de poca importància va inundar el carrer. Malgrat l'incident, no es van produir danys materials importants ni tampoc danys personals.

A causa de la fuita, la presència d'aigua va fer l'alarma i es va alertar als Bombers de la Generalitat, que van acudir fins a aquest punt del passeig Prim amb dues dotacions, un camió i un vehicle. La tasca dels bombers va consistir a tancar la clau de pas de l'aigua, ja que no es va produir una gran inundació i l'aigua estava sortint a fora al carrer.

Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar la Guàrdia Urbana. A més, la fuita d'aigua  tampoc va comportar afectacions al trànsit del passeig Prim i la circulació estava normalitzada.