El veïnat de Castellvell del Camp està atemorit per l'onada de robatoris

En menys de dos mesos han robat a set domicilis i en alguns d'ells amb la presència dels propietaris a l'interior

El veïnat del municipi de Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp estan farts dels constants robatoris a domicilis. En els darrers mesos s'han produït fins a set casos de robatoris a domicilis i un intent, fins i tot els lladres entraven quan hi havia persones dins. Les famílies asseguren que cada cop és més gran la sensació d'inseguretat al poble i que ja no poden més.

Set robatoris a domicilis en menys de dos mesos

El 'modus operandi' del robatori acostuma a ser el mateix cada vegada, entren als domicilis per les finestres o portes obertes forçant les persianes, a una casa fins i tot van forçar la porta del garatge. Una veïna afectada, Lorena Garriga ha fet una crida a la ciutadania de Castellvell del Camp perquè si han patit un robatori en els últims mesos, es posin en contacte amb ella per recollir dades i facilitar que aquesta tensa situació al poble desaparegui.

Entren a robar amb els propietaris dins

Bàsicament els presumptes autors del robatori s'emporten joies, diners, mòbils, consoles i el cas més greu es va produir en un domicili on es van emportar tres motos, afirma Lorena. Les persones que entren als habitatges per robar ho fan en diferents moments del dia, ja sigui al migdia, al vespre o a la nit.

Garriga explica a aquest mitjà que en tres ocasions els lladres han entrat al domicili  mentre els propietaris es trobaven a dins i en una ocasió, els mateixos propietaris han vist als lladres mentre fugien.

El veïnat està atemorit per l'onada de robatoris

Una situació que comença a ser insostenible i que té atemorida a la població de Castellvell del Camp. Lorena Garriga afirma que tots els casos han estat denunciats als Mossos d'Esquadra els quals intenten investigar qui pot estar darrere dels robatoris. No obstant això, des de l'Ajuntament demanen reforçar la seguretat al municipi  davant els fets així com la col·laboració de la ciutadania per trobar als presumptes autors dels robatoris.