Una escena de la representació de 'La Passió' de La Teatr'Era de Castellvell del Camp

La Teatr'Era farà l'última representació de 'La Passió' a Castellvell del Camp

La sala polivalent de l'Ajuntament de Castellvell del Camp serà escenari de l'obra el pròxim diumenge 1 de maig, a les 19 hores

La sala polivalent de l'Ajuntament de Castellvell del Camp serà l'escenari de la darrera funció de "La Passió de La Teatr'Era". Una última posada en escena de caràcter solidari que es farà el pròxim diumenge 1 de maig, a les 19 hores.

La recaptació de les entrades per aquesta obra anirà en benefici del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona. En aquest sentit es farà amb el sistema de taquilla inversa.

Després de presentar-se a la FiraPassió d'Esparraguera, Sarral, Almoster, Valls, Reus i l'Aleixar, el grup La Teatr'Era de Castellvell clourà a casa les representacions de "La Passió".

Aquesta obra de teatre és una adaptació feta i dirigida per en Jordi Mateu, on s'intercalen fragments de tres grans passions de casa nostra: La Passió d'Ulldecona, de Jaume Vidal i Alcover; La Passió d'Olesa de Montserrat, de Joan Povill i Adserà; i La Passió d'Esparraguera, de Ramon Torruella i Satorra. 

Aquesta és una Passió per fer valdre el gran patrimoni cultural que tenim i, d'aquesta manera, homenatjar-les en un sol espectacle. 

La posada en escena de “La Passió de La Teatr'Era” és de petit format i es caracteritza per ser un muntatge innovador i àgil. El resultat és una història més íntima i humana. En total, hi participen vuit actors i actrius, dos tècnics i un regidor d'escena.

Les entrades per l'última representació de "La Passió" a Castellvell del Camp es poden adquirir a través de la pàgina web d'Eventbrite.