Una pintada negacionista al CAP de Riudoms

El CAP de Riudoms es desperta amb un atac negacionista

S'ha pintat la paret amb «els nens no es toquen» i les «vacunes maten»

La campanya de vacunació avança i ja s'ha començat a vacunar la franja d'edat entre els 16 i els 29 anys. La següent ja serà la dels joves entre 12 i 16 anys, la qual ha aixecat polseguera, després que la ministra d'Educació del govern espanyol assegurés que tornarien vacunats a les aules

Una de les reivindicacions negacionistes s'ha fet a Riudoms. El Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi del Baix Camp s'ha despertat amb una pintada en contra de la vacunació de la Covid-19  als nens. 

A l'edifici sanitari del carrer de la Sardana hi ha hagut dues pintades, les quals han estat denunciades per la CUP Riudoms a les xarxes socials. A la paret del CAP s'ha escrit «els nens no es toquen» i les «vacunes maten». Escrits en contra de la vaccinació del coronavirus  als nens.

Respecte d'aquests actes negacionistes i alhora vandàlics, la CUP ha dit que «la vacunació massiva és el camí per aconseguir la immunitat col·lectiva i evitar més morts per la Covid-19». En aquests moments, hi ha més de 3 milions de catalans que tenen la pauta completa. 

A més, acompanyat d'un «stop negacionisme», també han donat «tot el nostre suport al personal sanitari, que porten més d'un any treballant en condicions extremes tenint cura de totes nosaltres».