Imatge de l'Ermita de l'Abellera de Prades

Oferta de feina: Prades busca un tècnic per l'Oficina de Turisme

Les sol·licituds es poden presentar davant el registre general de l'Ajuntament fins al 3 de gener de 2022

L'Ajuntament de Prades ha convocat una plaça de tècnic de turisme, amb caràcter de personal laboral fix, mitjançant concurs-oposició lliure. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, la plaça és de nivell A2 en jornada completa, formant part de la plantilla municipal. Les sol·licituds es poden presentar davant el registre general fins al pròxim 3 de gener de 2022.

En aquest sentit, el principal requisit que han de complir els aspirants és estar en possessió del títol de Grau en Turisme o del cicle de formació professional en l'especialitat de guia, informació i assistència turístiques. Així mateix, els candidats també han de tenir el nivell C1 de català. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Prades.

Les tasques a realitzar

Segons es recull en les bases de la convocatòria, la persona que obtingui la plaça de tècnic de turisme farà tasques de gestió i administració com elaborar el pla d'actuació anual o controlar els aspectes econòmics de l'àrea de turisme. Així mateix, també haurà de fer tasques de promoció turística i d'atenció al públic, atenent visites, fent atenció telefònica o gestionant el centre d’interpretació de les Muntanyes de Prades.

La voluntat de l'Ajuntament de Prades és atraure algun candidat que es quedi a viure al poble, sigui en solitari o en família. En aquest sentit, el consistori ha recordat que en el darrer any una trentena de persones s'han empadronat al municipi, «atretes per l’entorn privilegiat, l'actiu teixit associatiu, així com la disponibilitat de diversos equipaments»

En el seu comunicat, l'Ajuntament de Prades ha explicat que durant el 2022 el poble veurà l'arribada de la fibra òptica. Així mateix ha volgut trencar amb el tòpic de mala accessibilitat viària, recordant que «molts veïns i veïnes es desplacen diàriament fora del poble a treballar».