Rescaten un nen de quatre anys que quasi s'ofega en una piscina de Mont-roig

El menor va ser traslladat en helicòpter fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Un nen de quatre anys va ser rescatat ahir dimarts, 4 de setembre, en una piscina de Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a TarragonaDigital, el menor va caure a l'aigua, es va donar un cop al cap i va patir una asfíxia per immersió. Posteriorment, va ser traslladat a l'Hospital.

Quasi s'ofega i el traslladen en helicòpter a Tarragona

El nen que va caure a la piscina va sofrir una commoció, sense pèrdua de coneixement, la qual va fer que quasi s'ofegués a l'aigua. De resultes de l'accident, després de treure'l de la piscina, va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, en estat greu.

Els fets, concretament, van passar al voltant de les cinc de la tarda al Club Bonmont Terres Noves, al terme municipal de Mont-roig del Camp.

Mor un nen d'un any i mig en caure en una piscina a l'Ametlla de Mar

El passat dijous, 30 d'agost, ara fa una setmana, un nen d'un any i mig, d'origen belga, va morir en caure en una piscina particular. L'accident, que va tenir lloc entre les sis i dos quarts de set de la tarda, va succeir en un apartament del carrer Girona de la urbanització Tres Cales, a l'Ametlla de Mar.

El nen hauria caigut a la piscina mentre els seus pares estaven dins de la casa i, en adonar-se'n, van avisar al servei d'emergències i, mentre s'esperaven, van intentar reanimar a l'infant, però no va ser possible salvar-li la vida. Fins al lloc de l'incident, va desplaçar-se l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques, a més d'un vehicle d'intervenció ràpida i una ambulància del SEM, el Servei d'Urgències Municipal i unitats de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.