Una imatge de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms

Arriba la 10a Ruta de Tapes Gaudí a Riudoms: els pintxos i restaurants participants

Onze establiments de restauració participen en aquest esdeveniment entre el 4 i 13 de març

Riudoms  recupera la Ruta de Tapes Gaudí després d'un any d'aturada per la pandèmia. Un esdeveniment gastronòmic esperat al municipi del Baix Camp on els assistents podran gaudir d'una tapa i una beguda per un preu popular. 

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudoms posa en marxa una nova edició de la Ruta de Tapes Gaudí arribant a la desena aquest 2022. El tret de sortida d'aquests dies gastronòmics serà el divendres 4 de març i s'allargarà durant dos caps de setmana consecutius, fins al 13 de març.

En aquesta desena edició, hi prendran part 11 establiments de restauració de Riudoms, entre bars i restaurants. Tots ells oferiran una proposta gastronòmica basada en productes del territori i aniran acompanyades d'una beguda —cervesa, aigua o vi— per un preu de 3 euros.

Els participants d'aquesta Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms podran votar per escollir la millor tapa de l'esdeveniment. En fer la seva valoració, a més, tindran la possibilitat de participar en el sorteig d'un premi estrella.

Tota l'actualitat de la desena Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms es podrà seguir a través de les xarxes socials de l'activitat gastronòmica a Facebook i Instagram.

Les ofertes gastronòmiques d'aquesta edició

La Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms ha presentat les onze propostes gastronòmiques dels establiments que participen en aquests dos caps de setmana al municipi del Baix Camp. Unes tapes que estan basades en productes del territori i estan elaborades pels restaurants i bars riudomencs.

Les propostes van des d'elaboracions amb pop, melós de vedella o un caneló fins a clàssics reinventats com una espardenya o de tota la vida com una pizza, i moltes més tapes que es podran gaudir a Riudoms durant dos caps de setmana.

El Pop de l'Atura't - Atura't

La nostra espardenya - Can Tendre

Torrada Lasac - Lasac

Tastet de carbonara - Pizzeria Caprici

Confit - La Confiteria

Pescat i al Pa - Cafeteria D'acord

Crep Katy - Hostal Perla

L'estrena de l'Om - Om

Bomba Riudomenca - K L'Eva

Sosudakku - Sake Sushi

Santa delícia - Braseria Sant Antoni