esglesia castellvell del Camp

Roben les donacions de l'Església de Sant Vicenç de Castellvell del Camp

El municipi del Baix Camp ha patit una onada de robatoris els darrers dies

Continuen els robatoris al municipi de Castellvell del Camp. Després d'entrar al domicili del mossèn de la població mentre ell estava a dins i en un altre habitatge de la localitat del Baix Camp, ara han entrat a la parròquia de Sant Vicenç.

Continuen els robatoris a Castellvell del Camp

Els fets han succeït durant aquesta passada nit d'agost, de dissabte a diumenge. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el robatori ha estat a la parròquia de Sant Vicenç de Castellvell del Camp i s'han endut els diners de les donacions a l'església, però no s'ha informat de la quantitat de diners que s'han endut. 

Aquest robatori pot estar relacionat amb el de la casa del mossèn del municipi, quan es van emportar diners i papers de l'interior de la casa, però també li van prendre les claus, on hi havia les del santuari. Tot i això, segons fonts pròximes al cas,  els autors del robatori han forçat el pany de l'església, ja que es van donar pressa en canviar-los perquè no pogués entrar ningú.

Aquest nou incident al municipi del Baix Camp ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra, com tots els anteriors del municipi. Per aquest motiu, des del consistori de Castellvell del Camp s'està treballant amb el cos policial per extremar la vigilància al poble i s'ha informat als veïns i veïnes del mètode que s'utilitza per entrar als domicilis.

També et pot interessar: