Una foguera de Sant Joan a Castellvell del Camp

Foc, sopar popular i música durant la festivitat de Sant Joan a Castellvell del Camp

La Nit de Sant Joan començarà amb el sopar popular i continuarà amb un ball

Castellvell del Camp celebrarà Sant Joan amb plena normalitat. Un dia que s'encetarà amb l'arribada de la Flama del Canigó, després de dos anys en què l'acte es va haver d'adaptar per la situació pandèmica del moment.

El pròxim 23 de juny, a les 19 hores, es farà la trobada al Clot de la  Pedrera per anar a buscar la flama a Reus, a la plaça de la Llibertat. Des d'aquí, es portarà fins a Castellvell del Camp i s'encendrà la foguera amb l'actuació dels diables Banyuts de Castellvell a la zona del camp de bitlles, a l'avinguda del President Companys.

Un espai que s'ha consolidat des de l'arribada de la pandèmia amb un lloc més ample i amb facilitat d'aparcament.

L'Ajuntament de Castellvell del Camp amb l'arribada de la normalitat també recupera per la Nit de Sant Joan el tradicional sopar popular. Un acte que tindrà lloc a les 21.30 hores a la Pista Poliesportiva.

En aquest lloc hi haurà el menú adult que inclou tortellinis de ricotta i espinacs a la tartufata, llomillet ibèric amb ceps, panet, gelat, vi i aigua. També hi haurà el menú infantil amb macarrons a la bolonyesa, fingers de pollastre amb patates, gelat i refresc. El preu del primer és de 18 euros i el del segon de 10.

Els tiquets del sopar es podran adquirir a l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, Tu Super i al bar La Caseta de les Piscines. Uns tiquets que es podran comprar fins aquest dimarts 21 de juny. També es vendrà la coca de Sant Joan i el cava.

Un cop finalitzat el sopar, a les 23.30 hores, es podrà gaudir del ball amb l'Orquestra Quartet Parfills.