Imatge de la Font dels Gossos, a la Selva del Camp, enterrada per una esllavissada

El pas del Glòria fa desaparèixer l'emblemàtica Font dels Gossos de la Selva del Camp

Una esllavissada a caus del temporal ha enterrat la font

A mesura que passen les hores i es va paint el pas de la borrasca Glòria per les comarques de Tarragona i la resta de Catalunya, el balanç de les afectacions va creixent cada vegada més. Al Camp de Tarragona el temporal ha provocat despreniments i esllavissades que van obligar a tallar diverses carreteres, la llevantada va causar desperfectes a habitatges i establiments primera línia de mar de municipis de la costa, destrosses al mobiliari urbà i va fer desaparèixer platges senceres.

Parlant de desaparèixer, el temporal ha enterrat, literalment, una emblemàtica font de la Selva del Camp. Es tracta de la Font dels Gossos, ubicada a tocar de la carretera TP-7013, que connecta la Selva del Camp i Vilaplana. La font es troba a poca distància de Selva, a uns 3 quilòmetres per carretera, en una esplanada de lleure amb bancs de pícnic i arbres que hi fan ombra.

A causa de les abundants pluges dels darreres dies, part del mur natural on està ubicada la font, ha cedit. La petita esllavissada ha enterrat per complet la Font dels Gossos. Ara mateix, no queda ni rastre de la font ni dels esglaons que hi havia per pujar per agafar aigua.

Imatge de la Font dels Gossos abans de l'esllavissada
La Font dels Gossos, abans de l'esllavissada que l'ha enterrat | Fontsaigua