Prades.

Torna la Fira del Vi i del Cava a Prades

Dissabte i diumenge Prades bullirà amb una quinzena d'estands

Si hi ha una festa icònica a Prades és sens dubte la Fira del Vi i del Cava. Després de dos anys de pausa obligatòria a causa de la pandèmia, aquest cap de setmana la vila vermella tornarà a bullir d'activitat i gent amb la celebració d'aquest esdeveniment.

Tindrà lloc durant els dies 16 i 17 de juliol i serà la VII edició de la Fira del Vi i del Cava. En l'última edició es van servir més de 4.500 tiquets de degustació, una prova evident de la consolidació d'aquesta activitat.

En un entorn inigualable, Prades tornarà a reunir a la seva icònica plaça diversos cellers i estands gastronòmics. La fira aposta pels productes de qualitat i proximitat amb una quinzena de parades que serviran vins, cava i cerveses de la zona.

Per maridar amb la beguda, els bars i restaurants locals, així com productors de proximitat, també oferiran les seves propostes gastronòmiques. Els tiquets per gaudir dels tastos es podran adquirir en blocs de 10 i cadascun valdrà 1 euro.

La fira obrirà portes dissabte, de 18.00 a 23.00 hores, i diumenge de 12.00 a 15.00 hores i comptarà amb l'actuació musical del grup Koeman, que presentarà l'espectacle Catacústic.