Ball de Diables de Valls

Riudoms serà la seu de la Trobada de Diables del Baix Camp amb 18 colles

Se celebrarà la vuitena edició el pròxim dissabte 21 de maig

La Trobada de Diables del Baix Camp torna després de dos anys a causa de la pandèmia. Una vuitena edició que se celebrarà a Riudoms el pròxim dissabte 21 de maig.

Una congregació de Colles de Diables farà que un total de 18 colles, 8 d'infantils i 10 d'adultes, d'arreu de la comarca es reuneixin al municipi del Baix Camp per celebrar la tradicional trobada. Un esdeveniment coorganitzat entre la Colla de Diables de Riudoms i l'Ajuntament del municipi.

En aquest sentit, a dos quarts de vuit del vespre arrencarà la trobada des del Pavelló Municipal. En aquest punt, les colles infantils i després les adultes desfilaran amb una cercavila infernal i un correfoc que arribarà a la plaça de l'Església. Aquí serà on cada agrupació podrà exhibir-se amb una encesa individual.

Una Trobada de Diables del Baix Camp que comptarà amb la Colla de Diables Banyuts de Castellvell, Colla Infantil i Colla de Diables Cagarrieres de Cambrils, Colla infantil i Colla de Diables de la Selva del Camp, Colla infantil i Colla de Diables de les Borges del Camp, Colla infantil i Colla de Diables d’Alforja, Colla infantil i Colla de Diables Alrinachs de Riudecanyes, Ball de Diables Infantils de Reus, Colla infantil i Colla de Diables de Vandellòs, Colla de Diables Consellers de l’Avern de Montbrió, Colla de Diables de Pratdip i Colla de Diablons i Colla de Diables de Riudoms.

Per finalitzar l'acte, totes les colles participaran d'una gran encesa conjunta. La festa acabarà, a partir de les 11 de la nit, amb un concert al parc de Sant Antoni amb les actuacions de DJ Ceba i DJ Barenys.

Una festa que servirà com a tret de sortida del 30è aniversari de la Colla de Diables de Riudoms i el 5è de la Colla de Diablons del municipi. Aquest és el primer acte que enceta tot un seguit d’esdeveniments per a celebrar l’efemèride.