L'exdirectora financera de la Cooperativa de l'Aleixar posa en venda els seus cotxes d'alta gamma

Un dels cotxes que ven era el que li havia regalat al fill el qual no disposa de carnet de conduir | També posa a la venda una motocicleta

Després que l'exdirectora financera de l'Aleixar, Àngels Salvat sortís en llibertat sota fiança reduïda a 41.000 euros —que es va constituir una fiança hipotecària sobre una finca per valor de 83.600 euros— ara  posa a la venda els dos cotxes d'alta gamma que posseeix. Un dels cotxes el va regalar al seu fill, el qual no disposa de carnet de conduir. D'altra banda, també ha posat en venda una de les motocicletes que disposa.

 

Després d'una auditoria externa realitzada per la Generalitat de Catalunya al mes de juliol i que no pogués donar resposta a la complicada situació per la qual passava la secció de crèdit de la Cooperativa de l'Aleixar, es va descobrir que hi havia un forat de 4,5 milions d'euros. Àngels Salvat va estar sota presó preventiva acusada d'haver-se quedat més de 2 milions d'euros de la secció de crèdit local de l'Aleixar i ara ven els seus vehicles.

En venda dos cotxes i una moto

Segons fonts veïnals, ara ha posat en venda els dos cotxes d'alta gamma que tenia en propietat, a més d'una moto que com diu l'anunci «només té una setmana d'ús». El veïnat de l'Aleixar explica a TarragonaDigital que un d'aquests cotxes va ser un regal que Àngels Salvat li havia fet al seu fill. Aquest feia servir el vehicle com acompanyant,  ja que no disposa de carnet de conduir. 

Els cotxes que s'han posat a la venda són un  Audi RS4 i un Audi S3, el primer per 32.000 euros i el segon per 12.000 euros. A més també ha posat a la venda una motocicleta per 1.350 euros, que segons s'explica a l'anunci es ven perquè el propietari «necessita més motor». Una moto que segons l'anunci de venda «només té una setmana d'ús».

Agrobotiga i magatzem de la Cooperativa de l'Aleixar
Agrobotiga i magatzem de la Cooperativa de l'Aleixar | Isma Llanes

 

Els primers pagaments arribaran a finals de gener

Ahir, 8 de gener, es va saber que els afectats pel forat de la Cooperativa de l'Aleixar començaran a cobrar part dels diners bloquejats a final de mes. Amb motiu de la venda de les oficines de la Cooperativa a l'Ajuntament de l'Aleixar,  es podran fer efectiu els primers pagaments a les persones afectades. El dia 2 de febrer és la data que s'havia marcat la mateixa Cooperativa per retornar part dels diners als socis, i s'acaba realitzant a finals d'aquest mes  de gener.