Arriba a Prades aquest mes d'agost «Vinyetes: història del còmic en català»

La mostra de literatura es podrà visitar entre aquest dimecres 8 d'agost i el dimarts dia 28 d'agost al Centre Cívic

Aquest mes d'agost ha arribat a Prades l'exposició de literatura «Vinyetes: història del còmic en català», una exposició que cedeix de manera gratuïta el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, que es podrà visitar entre aquest dimecres 8 d'agost i el pròxim dimarts 28 d'agost al Centre Cívic de Prades. Es tracta d'una exposició divulgativa i sintètica que fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostrant els seus lligams amb les diferents escoles —de creació i de traducció— i posant en manifest la importància d'aquest novè art en diversos àmbits de la societat contemporània.

La mostra ha recorregut el Baix Camp i anirà al Priorat

La mostra va començar el seu recorregut a Reus l'any passat, i des d'aquell moment, ha estat exposada en nombrosos centres educatius de la capital del Baix Camp i d'altres pobles de la comarca,  com les Borges del Camp, la Selva del Camp, Riudecanyes, Montbrió i Vinyols i els Arcs. Després del seu pas per Prades, està previst que recorri diversos municipis del Priorat, tot i que a la tardor tornarà al Baix Camp per instal·lar-se durant unes setmanes a Riudoms.

A Prades, aquesta mostra també serveix per tal de complementar les activitats d'estiu que se celebren al municipi,  que són les Jornades «En temps de la Reina Margarida», que se celebra entre els dies 6 i el 17; la festa de Santa Maria, el dia 15, i la Milla de Prades i les festes i fires, el tercer cap de setmana d'agost, entre altres.