Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
de-tapes-torredembarra

Gairebé 19.000 tapes servides en la setena edició del 'De Tapes' Torredembarra

L'actual edició va finalitzar el 26 de maig, fent front a les adversitats climatològiques

de-tapes-torredembarra
El 'De Tapes' Torredembarra tanca la seva seetena edició   | Cedida

El passat dissabte 26 de maigva finalitzar la setena edició del 'De Tapes' de Torredembarra.  Un any més, la ruta de la tapa del Baix Gaià celebra les seves dades de participació, les quals són més que exitoses. Enguany, la quantitat de tapes servides s'ha vist disminuïda lleument respecte a l'any passat, essent inferior a les 19.000 de l'edició passada. No obstant això, cal tenir en compte que la pluja ha sigut la principal protagonista del darrer cap de setmana i que, a més, el diumenge se celebraven eleccions.

  

  

Així doncs, tenint en compte les  condicions adverses al darrer cap de setmana  del 'De Tapes', els resultats totals de la setena edició són aplaudits pels seus organitzadors. Les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats  han mostrat la seva satisfacció respecte a la celebració d'aquesta ruta de la tapa i de l'acollida  que continua tenint entre tots els veïns i veïnes del municipi. 

Iniciatives com aquesta serveixen per  fomentar el sector de la restauració  del municipi de Torredembarra, el qual es converteix en protagonista durant diverses setmanes. De la mateixa manera, fomenta  el consum i l'activitat econòmica en general en un municipi que, anualment, acull milers de persones durant la temporada d'estiu. Així doncs, el 'De Tapes', ha sigut «el tret de sortida» a la nova temporada d'aquest 2019.

Últims dies per a participar en el concurs del 'De Tapes' 2019

Encara que la ruta de la tapa hagi finalitzat, encara sou a temps de participar al concurs que l'acompanya. Per poder-ho fer serà necessari que  hàgiu consumit, almenys, 10 tapes i disposeu dels segells dels seus corresponents  establiments. Solament així tindreu accés a votar a la millor tapa  d'aquesta setena edició i a participar en el sorteig de diversos lots de productes cosmètics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme del municipi. 

Així doncs, tots aquells que disposeu de les vostres butlletes, podeu dirigir-vos a la Regidoria de Turisme i dipositar-les a l'urna o bústia  que està a disposició de tots els participants.