Centenars de persones en l'onzena caminada popular de Valls en un tram de la carretera.

Torredembarra es bolca amb 'La Marató de TV3' amb una caminada i més actes

L'Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres, organitza, el mateix dia 15 de desembre, una caminada de sis quilòmetres

Torredembarra es bolca un any més amb La Marató de TV3, que en aquesta ocasió se celebrarà el proper diumenge, dia 15 de desembre, i que es dedicarà a les malalties minoritàries. La novetat aquest 2019 a la vila és la celebració d'una caminada popular que es podrà fer el mateix dia del programa televisiu, amb una donació mínima de dos euros.

Una caminada popular, la novetat a la Torre dels actes solidaris amb 'La Marató de TV3'

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres, organitza, el mateix dia 15 de desembre, una caminada popular de sis quilòmetres. La sortida està prevista al Patronat Antoni Roig, a les deu del matí. Les inscripcions, amb donatiu mínim de dos euros, es poden dur a terme fins al 12 de desembre al mateix Patronat Antoni Roig (de dilluns a divendres feiners, de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, i el mateix dia 15 de nou a deu del matí), a Boom Sports (de dilluns a divendres feiners, de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre) i a la perruqueria Lourdes Romeu  (de dimarts a dissabte feiners, de nou a una del migdia i de quatre a set de la tarda). 

Altres entitats de la població també han organitzat activitats amb motiu de La Marató: el divendres dia 6, l’Agrupació Sardanista l’Antina organitza, a les sis de la tarda, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, una ballada de sardanes. El dissabte 7, a dos quarts de cinc de la tarda, l’Associació de Veïns de Baix a Mar ha organitzat una encesa de llums de Nadal i un taller de nadal com a actes solidaris amb la Marató.

El mateix diumenge dia 15, l’Associació Vogadors de Rem Baix a Mar Torredembarra convida tothom a Vogar per la Marató, de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia, al local de l’Associació al Port de Torredembarra.