Entrega del reconeixement a l'agent Albert Vilà, de la Policia Local de Torredembarra

L'agent de la Policia Local de Torredembarra, Albert Vilà, reconegut pels Mossos d'Esquadra

En consideració als mèrits i circumstàncies d'una col·laboració constant, lleial i compromesa amb la policia de Catalunya per diferents serveis conjunts

La Policia Local de Torredembarra està d'enhorabona. En concret, un agent de la policia torrenca, l'Albert Vilà, ha rebut un reconeixement del cos de Mossos d'Esquadra. Aquesta ha estat una 'Felicitació pública individual tipus A', en consideració als mèrits i circumstàncies d'una col·laboració constant, lleial i compromesa amb la policia de Catalunya per diferents serveis conjunts. 

En aquest sentit, es destaca, entre aquestes col·laboracions amb els Mossos, la detenció d'una persona que defraudava combustible a l'empresa responsable del transport públic de Torredembarra, així com d'altres intervencions relacionades amb el tràfic i consum de drogues. 

L'agent Albert Vilà ha rebut el diploma acreditatiu del reconeixement de la mà de l'inspector Ramon Franquès, cap de l'Àrea Bàsica dels Mossos d'Esquadra de Tarragona, amb la presència de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i del cap de la Policia Local torrenca, Miguel Ángel Marchal.

Albert Vilà és un dels només quatre agents de la Policia Local que han rebut un reconeixement al Camp de Tarragona.