S'aixeca la suspensió del contracte del servei de tractament de la fracció resta del rebuig a Torredembarra

Aixequen la suspensió del contracte del servei de tractament de la fracció resta del rebuig a Torredembarra

Es podrà continuar el procés per adjudicar el servei

S’aixeca la suspensió del procediment de contractació del servei de tractament i valorització de la fracció resta del rebuig que tramita l’Ajuntament de Torredembarra. Així s’ha sabut després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic hagi acordat desestimar el recurs especial en matèria de contractació que l’empresa Gestió i Recuperació de Terrenys, SAU, havia interposat contra l’acord que excloïa la seva oferta de contractació d’aquest servei. D’aquesta manera, doncs, es pot continuar el procés per a l’adjudicació del servei.   

Des de l’Ajuntament recorden que el servei de tractament i valorització de la fracció resta del rebuig generat al terme municipal de Torredembarra té un pressupost màxim de licitació d’1.212.840 euros per dos anys i amb possibilitat de pròrroga un any més.

L’alcalde torrenc, Eduard Rovira, ha declarat que, en poc temps, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha emès tres resolucions favorables a l’Ajuntament de Torredembarra. Aquestes resolucions han permès desencallar contractes que tenen una gran importància per al municipi. Es tracta del servei de recollida i transport de residus municipals, el servei de neteja viària i, el darrer, el de tractament i valorització de la fracció resta del rebuig.

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic aixeca la suspensió del contracte de neteja viària

Fa dues setmanes el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic tornava a donar a la raó al consistori torrenc. L'empresa FCC va impugnar l'adjudicació del contracte de neteja viària després de perdre el concurs davant de l'empresa Nordvert. En aixecar la susènsió, l'Ajuntament pot seguir amb els tràmits administratius i rubricar el contracte de neteja viària. 

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, explicava algunes novetats sobre el nou servei de neteja viària de Torredembarra. Entre aquestes, hi destaquen la delimitació de tres temporalitats per adequar el servei a les necessitats de cada moment; la sectorització del municipi per adequar la neteja a les diferents realitats físiques de cada zona; o les millores en mitjans humans, com ara disposar d'un responsable de l'organització diària del servei dedicat al 100% a Torredembarra.