Un agent de la Policia Local de Roda de Berà en un Tik Tok

L'ajuntament tarragoní que s'ha estrenat a TikTok i s'ha fet viral

El consistori de Roda de Berà s'ha estrenat amb un vídeo sobre la nova normativa que afecta els patinets elèctrics

Les xarxes socials aproximen d'una manera més ràpida la informació al públic més jove. Uns canals que cada cop s'utilitzen més per arribar a aquesta franja d'edat, tot i que cada cop són més els adults que els utilitzen.

Amb aquesta motivació, el passat dilluns l'Ajuntament de Roda de Berà va posar en marxa el seu nou perfil a la xarxa social TikTok. L'objectiu és acostar-se al públic més jove, com ja ho fa el consistori rodenc des de fa uns anys a Facebook o Instagram.

En aquest sentit, el departament de Comunicació vol continuar oferint contingut interessant als més joves, connectar amb ells de forma amena i propera. Així doncs, l'aposta per aquesta plataforma d'origen xinès, oferirà vídeos didàctics, informatius, de prevenció i conscienciació.

I per fer-ho així s'han unit amb la Policia Local de Roda de Berà per reforçar la campanya de comunicació i conscienciació dels vehicles de mobilitat personal. 

L'èxit viral de la normativa del patinet elèctric

El primer vídeo, amb la seva versió en castellà, s'ha fet completament viral. Un vídeo que en pocs dies ja acumula 507.600 reproduccions i més de 400 comentaris.—en el moment de fer la notícia. El nombre de seguidors també es va disparar i el perfil ha aconseguit superar els 1.300. 

Un vídeo pensat per al públic usuari de patinets elèctrics. En aquest, un agent dona respostes senzilles, assenyalant un sí o un no davant d'una sèrie de preguntes sobre la nova normativa que afecta els patinets elèctrics. Aquesta va entrar en vigor el passat dilluns amb la nova Llei de Trànsit, Circulació i Seguretat Viària.

A més del vídeo viral de la primera versió, la segona part en castellà també suma més de 14.500 reproduccions. En canvi, les versions en català a TikTok de la normativa del patinet elèctric sumen més de 7.300 reproduccions entre totes dues parts.

Per a l’Ajuntament i la Policia Local és molt important connectar amb els joves i amb aquesta finalitat continuaran adaptant els missatges a aquesta nova xarxa social per arribar i conversar amb ells amb el seu propi llenguatge.