Imatge d’una de les voreres intervingudes, a Torredembarra

La pavimentació, reparació i millora de l’accessibilitat de voreres, en marxa a Torredembarra

S'hi destinaran gairebé 165.000 euros | El consistori preveu que les obres estiguin enllestides durant mes d'abril

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra ja està executant el projecte de pavimentació, reparació i millora de l’accessibilitat de diverses voreres del municipi.

Tal com apunten des del consistori, aquesta acció vol «millorar sensiblement l’accessibilitat» en carrers amb un destacat trànsit de vianants i en zones escolars. L’àmbit d’actuació, concretament, és la zona centre de Torredembarra i els barris de Clarà, Sant Jordi i els Munts.

 

Millora de l'accessibilitat

Amb aquestes feines, l’Ajuntament efectuarà els rebaixos de diverses voreres, per tal d'acompliment la normativa actual en matèria d’accessibilitat, i finalitzarà les voreres previstes en aquest projecte —voravies on només manca el paviment o voreres en mal estat.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, ha explicat que totes aquestes actuacions comporten «millores per a les persones amb mobilitat reduïda i permeten acabar de pavimentar voreres en parcel·les urbanitzades els anys 60 i 70».

Imatge dels treballs de millora de les voreres, a Torredembarra
Imatge dels treballs de millora de les voreres, a Torredembarra | Ajuntament de Torredembarra

 

Un pressupost de gairebé 165.000 euros

L’Ajuntament de Torredembarra va adjudicar aquestes obres a l’empresa Edificacions i Urbanitzacions Vendrell S.L, per un import de 136.268,84 euros, més IVA, que fa un total de 164.885,30 euros. El projecte compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona —a través del Pla d’Acció Municipal (PAM)—, amb una dotació de 159.344 euros, i la resta va a càrrec del consistori.

L’Ajuntament preveu que les obres estiguin enllestides durant el pròxim mes d’abril.

Et pot interessar: