Pla detall d'una consulta del Centre de Salut d'Altafulla

Altafulla reorganitza el Centre de Salut municipal per crear dues noves consultes

Canvia la distribució del taulell d'atenció i la sala d'espera | Fins ara, els doctors havien de compartir espais

El Centre de Salut d'Altafulla tindrà, a partir d'avui, dues noves consultes mèdiques. L'equipament municipal, gestionat per la Xarxa Santa Tecla, ha optat per reorganitzar  la seva distribució per tal d'aprofitar millor els espais, amb una inversió de l'Ajuntament de poc més de 30.000 euros. Els canvis centrals és l'aparició de dues noves consultes i els canvis d'espai del taulell d'atenció i de la sala d'espera.

L'espai s'ha adaptat a una millor distribució  dels espais i l'objectiu de crear dues consultes noves posarà final a l'anomalia de veure com els doctors  havien de compartir espais fins ara. Les noves consultes s'han instal·lat a l'espai que abans acollia la recepció  i els dos petits magatzems. I aquests espais ara s'han traslladat a una sala diàfana a prop de l'entrada que fins ara no es feia servir.

La regidora de Salut a l'Ajuntament d'Altafulla, Gemma Maymó, ha destacat que «la Xarxa Santa Tecla tenia el compromía d'ampliar el personal» un cop acabessin aquestes obres d'adequació, de manera que interpreta la inversió com un salt endavant en l'atenció sanitària del municipi. El nou Centre de Salut, més funcional, també compta amb un nou sistema d'il·luminació  respecte a l'anterior disseny.