Imatge del passeig marítim d'Altafulla.

Altafulla es prepara per una nova edició de 'La Xoixeta. Tapes Bruixes'

Del 29 de març al 14 d'abril es podran degustar les tapes als diferents restaurants del municipi

Per quart any consecutiu, Altafulla organitza una de les jornades gastronòmiques més esperades per a tots els veïns i veïnes del municipi, 'La Xoixeta. Tapes bruixes'. S'allargaran del 29 de març al 14 d'abril. Consisteix en una ruta gastronòmica a través de diversos restaurants del municipi que ofereixen tapa i quinto per 2,80 euros. Però el tret realment distintiu de les jornades és el caire embruixat de totes les tapes, que estan preparades sota una temàtica relacionada amb la Xoixeta, la bruixa d'Altafulla. Així doncs  podem trobar noms d'allò més curiosos, com 'Fruit del  mal' o 'L'encanteri de la bruixa', entre molts altres.

Enguany la ruta compta amb un  rècord de participació, ja que seran 20 restaurants els que competiran per guanyar el premi a la millor tapa de la quarta edició de 'La Xoixeta. Tapes Bruixes'. També s'oferiran diferents activitats lúdiques i esportives per gaudir d'una jornada d'oci de manera completa. A més, l'amfitriona de la festa,  la Xoixeta, estarà pels carrers d'Altafulla els dies 29 de març, 4 i 11 d'abril d'20.00 a 22.00 hores. 

Els comensals votaran la tapa guanyadora

Pels valents que tingueu intenció de tastar totes les tapes de la ruta, és molt important que aconseguiu un llibret des del començament. Al final del mateix trobareu diversos espais amb números, destinats als segells dels 20 establiments participants en la jornada. Així doncs,  cada vegada que es consumeixi una de les tapes, el mateix establiment segellarà la casella corresponent.

Només aquells que aconsegueixin omplir-lo de manera completa podran anar a l'Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents a obtenir l'últim segell. Així doncs, es rebrà un obsequi i el dret a votar la tapa que més els hagi agradat. L'últim dia per obtenir aquest últim segell serà el 25 d'abril a les 14.00 hores. A més, tots aquests entraran en el sorteig de 10 lots Estrella Damm.