Imatge de l'exterior del casal municipal 'La Violeta' d'Altafulla

Altafulla treu a licitació les obres de la segona fase de la remodelació del casal municipal 'La Violeta'

Les obres duraran tres mesos i el preu de sortida se situa en 232.470,03 euros sense IVA

L'Ajuntament d'Altafulla ha tret a licitació, aquest divendres 14 de maig, el contracte d'obres de la fase 2 de la remodelació de l'edifici del casal municipal 'La Violeta', concretament les subfases A i B, contingudes en el projecte redactat per EDDAB Arquitectura.

Els treballs projectats en aquesta fase consten en el subministrament i col·locació de seients amb sistema de bancades mòbils; la protecció de paraments interiors per a les activitats a peu dret; millores en la sonoritat de l’equip de ventilació de magatzems i camerinos; millores en la seguretat i usabilitat de l’accés principal; estudi de pendents i reurbanització en l’accés exterior de l’escenari i rampa exterior, per resoldre l’excés de pendent, el canvi de rasant i la qualitat del paviment; intervenció en el fossat de la façana nord per resoldre les filtracions d’aigua pluvial i donar un acabat a la façana similar a la resta.

Les actuacions tenen un termini d'execució previst de 12 setmanes, un total de 3 mesos, i el preu de licitació se situa en 281.288,73 euros amb IVA inclòs (232.470,03 euros sense IVA). Les empreses interessades es poden presentar a partir d'aquest divendres i fins al 8 de juny, un total de 26 dies naturals. 

Amb aquestes obres es finalitzarà una de les obres principals dels darrers anys a Altafulla, i 'La Violeta' esdevindrà un espai polivalent on s'hi podran desenvolupar una àmplia oferta d'activitats. També es resoldran les filtracions d'aigües pluvials que s'havien detectat en la primera fase de les obres, i es millorarà tant la seguretat i usabilitat de l'accés principal, com la sonoritat de l'equip de ventilació de magatzems i camerinos.