Anna Magrinyà, Junts per Catalunya Torredembarra.

L'edil torrenca Anna Magrinyà (JxCat), acusada de falsificar la firma del secretari municipal

El secretari ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia

La regidora de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Torredembarra, Anna Magrinyà, ha estat denunciada a la Fiscalia per part del secretari de l'Ajuntament, Rafael Orihuel per, presumptament, haver falsificat documentació oficial. Aquest mitjà ha  intentat contactar amb la regidora de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Torredembarra, Anna Magrinyà, però no ha estat possible.

Justificacions laborals presumptament falsificades

Segons ha avançat LaRepublicaCheca.cat i han confirmat a BaixGaiàDiari.cat fonts de l'Ajuntament de Torredembarra, Magrinyà és acusada d'haver falsificat la signatura del secretari municipal en diversos justificants laborals. Inicialment, Magrinyà era acusada de falsificar com a mínim una quarantena de documents, però finalment n'hi ha més d'un centenar.

Magrinyà hauria presentat al seu lloc de treball, a la Diputació de Tarragona, documents per justificar absències laborals amb la signatura del secretari i el logotip de l'Ajuntament presumptament falsificats. Entre aquests documents en consten del mandat anterior, quan Magrinyà va ser edil per CiU i el PDECat

Magrinyà al·legava assistències a juntes de govern, un òrgan del qual no ha format mai part

En les justificacions laborals presentades, presumptament,  la regidora de Junts per Catalunya excusa les seves absències laborals per assistències a plens i a juntes de govern: aquest darrer és un òrgan del qual no forma part perquè Magrinyà sempre ha format part de l'oposició al plenari torrenc.

Quan els serveis tècnics de la Diputació van detectar anomalies en alguns d'aquests documents els van contrastar amb la secretaria de l'Ajuntament, que va constatar que, presumptament,  els documents havien estat falsificats. Va ser llavors quan els va posar en coneixement de la Fiscalia. La Diputació de Tarragona ha obert un expedient contra Anna Magrinyà. S'esperen reaccions al cas en les properes hores.

Anna Magrinyà és regidora a l'Ajuntament de Torredembarra des de 2015, quan va obtenir l'acta encapçalant la primera llista de CiU després de l'esclat del cas Torredembarra. Durant el mandat, el seu grup municipal va passar a denominar-se PDECat i Unió i el maig de 2019 va liderar la llista de Junts per Catalunya. Va obtenir 498 vots i la seva única acta de regidora. Sempre ha estat a l'oposició.