Apareix el cos d'una persona sense vida al centre de Torredembarra

Mor una persona al carrer d'Antoni Roig de Torredembarra

Els primers indicis indiquen que es tracta d'una mort per causes naturals

El cos d'un home ha aparegut sense vida a primera hora del matí d'aquest dimecres, dia 22 de maig, al centre de Torredembarra. Una de les dotacions de la Policia Local de Torredembarra feia patrullatge rutinari pel centre de la localitat quan han trobat una persona estesa a terra a l'alçada del número 32 del carrer d'Antoni Roig, popularment conegut com a carrer Nou, al bell mig de la vila —en ple eix comercial.

L'home ha mort pels volts de les set del matí

Els agents s'han acostat a l'home i després d'efectuar diverses comprovacions, han alertat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'ha desplaçat al lloc dels fets amb dues ambulàncies. El personal mèdic ha fet maniobres de reanimació de l'home, però uns minuts més tard n'han acabat certificant la mort. De moment no se saben les causes d'aquest decés, i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir-les, però tot apunta  que es tracta d'una mort natural.

Els primers indicis indiquen que es tractaria d'una mort per causes naturals
Els primers indicis indiquen que es tractaria d'una mort per causes naturals | Gerard Recasens

 

A causa dels treballs dels serveis d'emergències durant la primera hora del matí d'aquest dimecres, 22 de maig, l'inici del tram del carrer Nou a partir del carrer de Gibert ha quedat tallat. Amb el pas dels minuts, han estat diversos els veïns de la Torre que, en passar pel lloc dels fets, s'han assabentat de què havia passat.

Segons diversos testimonis, l'home que ha mort al carrer d'Antoni Roig era un sensesostre que, des de fa diverses setmanes, ocupava l'espai dels caixers automàtics de l'oficina bancària del BBVA al mateix carrer —just al davant d'on s'ha produït la seva mort. Pels volts de tres quarts de set del matí,  l'home havia conversat amb dos comerciants del carrer d'Antoni Roig i, minuts més tard, ha acabat morint per causes que encara es desconeixen —tot i que tots els indicis apunten a una mort natural— al carrer d'Antoni Roig.

També et pot interessar