El Catllar.

El Catllar aconsegueix l'ascens a Primera Catalana

El conjunt del Baix Gaià empata a casa contra el Caldes i fa valdre la victòria en camp contrari

El Catllar.
Pinya dels jugadors i l'afició del Catllar aquest migdia, després d'aconseguir l'ascens. | Cedida

El Catllar ja és nou equip de la Primera Catalana. El conjunt del Baix Gaià ha aconseguit l'ascens aquest diumenge, dia 9 de juny, al migdia, en el partit de tornada de l'eliminatòria que l'enfrontava al Caldes de Montbui CF. Els catllarencs han fet valdre la seva victòria del cap de setmana passat per 0 a 2 en camp contrari i aquest diumenge han assolit l'ascens de categoria amb un empat a 2 davant de l'afició local.

El Caldes ha arribat a igualar l'eliminatòria

El Catllar ha arribat a patir quan, al minut 73, l'equip vallesà els ha igualat l'eliminatòria. Albert Camí, al minut 23, i Adama Sissoko, ja al minut 73, han situat un 0-2 al marcador que posava les coses costa amunt per al Catllar. Però una dosi més d'esforç ha valgut la pena per als locals. El màxim golejador de la temporada, Jordi Prades, ha anotat de penal el seu vintè gol d'enguany, al minut 77.

Gerard Infante, el segon 'pitxitxi' del Catllar enguany, ha marcat la seva setzena diana de la temporada al minut 89, per situar un 2-2 al marcador que ha transformat el temps de descompte en un autèntic compte enrere per a l'ascens. El xiulet de l'àrbitre —Oriol Mujal, de Lleida— ha estat el tret de sortida a una celebració que ha encapçalat la plantilla, el cos tècnic i els responsables del club, però on també s'ha sumat l'afició.

La tarda de diumenge es preveu llarga al Catllar i la temporada vinent el futbol del Baix Gaià  recuperarà un representant a la Primera Catalana, que va perdre ja fa tres temporades amb l'adeu tant del Catllar com d'un Torredembarra que, enguany, ha aconseguit salvar la categoria de la Tercera Catalana.